SIGN OUT

CLOSE

You will be signed out automatically when you change the language, meaning you must sign in again. Do you wish to change to the selected language?

Retinol Cica Repair Ampoule Jumbo 50ml

High-efficacy, low-irritant moisture ampoule containing Retinol and Cica (centella asiatica-derived ingredient) to provide trouble care at every step of the way, from gentle exfoliation and sebum control, to the removal of acne bacteria, soothing of inflamed skin and reduction of pore size and blemish scars.

S$ 66.00

Product Details

1. Ampoule containing pure retinol with 95% of purity provides an effective care for the entire lifecycle of skin troubles
Pure retinol controls dead skin and roughness while normalizing the skin’s cycle to relieve occasional breakouts, bumpiness and dark blemishes that come from the sudden sensitivity and reveal smooth and healthy skin.

2. innisfree’s Retinol is for all skin types
The formula contains a new retinol ingredient that provides a fast, concrete and low-irritation effect created after dozens of tests and 1067 formulations at innisfree’s high-efficacy naturalism research center, Green Innovation Lab.

3. Sensitive skin irritation index score → 0.0 : a mild retinol ampoule that can be used everyday even on sensitive skin and by those who often experience occasional breakouts
Day & night retinol care verified through a 504-hour cumulative skin irritation test, hypoallergenic test, noncomedogenic test on sensitive skin and 6 safety tests.

4. Formula technology boasting 88% skin relief: JEJU CICA LIPSOMLOGYTM
A new type of ingredient developed into a liposome formula containing retinol, centella, ceramide and Jeju green soybean hyaluronic acid that features to less skin irritation for 88% compared to non-liposome retinol products and doesn’t require extra skin adaptation period.
HOW TO USE
Use at the essence step. Dispense an appropriate amount by pumping 1-2 times and gently apply.
*Be sure to apply sunscreen while using the retinol ampoule as it may be irritated by sunlight.
If irritation of the retinol ampoule is felt depending on various external factors and skin condition, use a mild moisturizing cream together.
For sensitive skin, using the retinol ampoule with a physical or chemical peeling product or vitamin C-containing product may cause irritation, so please be careful when using it together.

PRECAUTIONS

(1) For external use only. (2) Avoid direct contact with eyes. (3) If contact occurs rinse thoroughly with water. (4) Discontinue use and consult a doctor if irritation occurs. (5) Keep out of reach of children.

See Full Ingredients

34 Reviews / 5.0

100%

Recommend to a friend

">
  • Kulit nampak sehat dan cerah

    Holy Grail Retinol menurutku ini, apalagi buat yang udah seumuranku. Ini kaya wajib hadir di setiap night routine. Beneran bikin kulit lebih cerah dan keliatan lebih sehat di pagi hari, problem kulit kusam seakan sirna gitu aja. Cuma untuk dark spot butuh waktu, tapi menurutku hilangnya bertahap dan lumayan cepet. Aku sih cocok, teksturnya juga ringan di kulit, nggak berat/oily. Super gentle 💚💚💚

    Was this helpful?

    Gali* G SEP 28, 2022

    Skin Type : Dry

    Age : 25~34

  • Serum retinol yang cocok untuk pemula. The best!

    Pertama kali coba serum dengan kandungan retinol. Dan ternyata cocok banget sama serum innisfree yang satu ini. Dengan pemakaian yang rutin, terlihat pori-pori yang semakin mengecil dan juga kulit tidak kusam dan lembab. Apalagi pemakaiannya di combine dengan 2 serum lainnya (green tea & black tea serum) muka auto glowing deh, reccomended!

    Was this helpful?

    Alif** M SEP 28, 2022

    Skin Type : Dry

    Age : 19~24

  • Retinol yg gentle but effective

    Retinol innisfree ini holygrail banget buatku! Pas bgt utk kulitku yg dulunya sensitif, merah2, banyak bekas jerawat.. semua teratasi! Retinol innisfree ini gentle utk kulitku yg sensitif. Bekas jerawat, merah2, semua hilangg dgn pemakaian rutin tiap malam. Will definitely repurchase!

    Was this helpful?

    Moni** K SEP 28, 2022

  • Retinol yg sangat gentle. Cocok utk pemula.

    Aku 1st timer pakai retinol. Awalnya deg2an, takut kulitku bereaksi negatif setelah pakai Retinol Cica Serum dari Innisfree ini. Tapi karena ini retinol yg jenisnya gentle, aku antusias utk coba. Dan ternyata, setelah coba pakai ga muncul reaksi negatif sama sekali. Sesuai dgn claimnya. Kulitku terasa lebih cerah, ga kusam, jerawat jg banyak berkurang. Klo utk bekas jerawat, masih dlm proses memudarnya. Semoga lebih cepat dan efektif ya. 😊
    Teksturnya watery gel, sangat ringan dan cepat menyerap. Retinol Cica Serum ini jadi salah satu jenis retinol yg aku rekomendasikan, terutama utk mereka yg kulitnya cenderung sensitif.

    Was this helpful?

    Yuli*** K SEP 27, 2022

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • Gentlest Retinol Ever

    𝘒𝘦𝘺 𝘪𝘯𝘨𝘳𝘦𝘥𝘪𝘦𝘯𝘵𝘴: 0.15mg Retinol (vitamin A1), Cica, Ceramide, Hyaluronic Acid, Niacinamide, Adenosine
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    𝘛𝘦𝘹𝘵𝘶𝘳𝘦 & 𝘚𝘤𝘦𝘯𝘵: Non-sticky watery ivory texture that absorbs fast.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    𝘌𝘹𝘱𝘦𝘳𝘪𝘦𝘯𝘤𝘦/ 𝘛𝘩𝘰𝘶𝘨𝘩𝘵: Comes in pump type bottle trial size. It's basically a moisture ampoule which is super safe (low irritation percentage) for retinol newbie, it's only 0.015%. I have sensitive skin but I've been through retinization before, and for this product I've ever tried this on March (pls refer to my previous post) and yes it helps smoothen my skin texture and laying out healthy skin looks. Love the way it's hydrating and soothing my skin without any side effect🫶 And how the lightweight texture easily absorbed by my skin. The Jeju-Cica Liposomlogy™️ helps to maintain the efficacy with less irritation. For me, it isn't overrated, instead it shows so much benefit than we can ask for. Tips me: Makes sure your skin dry ( water) before using retinol or you can use moisturizer first to layer it. However best use at PM😉🤍💚
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    For my young readers, you don't need to wait to hit 30s to use this product. Calling for people who often feel intimidated by retinol or have sensitive skin with dryness/ temporary redness, pores concerns, skin texture concerns, you might need to scribble this down.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Have your ever tried this gentle retinol innisfree? They have 2 sizes, 30ml and 50ml (jumbo)😍

    Was this helpful?

    Fran***** T SEP 27, 2022

    Skin Type : Dry

    Age : 25~34

  • Retinol yg bagus bngey

    Pertama kali pake serum yg mengandung retinol sebagus ini tekstur nya yg gak tellu kental jga tidak tellu cair. Kulit q yg sensitif cocok bnget emang pake serum yg mengandung retinol

    Was this helpful?

    kars******* P SEP 26, 2022

    Skin Type : Acne-Prone

    Age : 25~34

  • Melembabkan, menghaluskan, mengecilkan pori

    Saya sudah memakai beberapa serum untuk mengatasi pori besar, tekstur kulit yang tidak rata, tapi tidak ada hasil yang memuaskan. Lalu setelah coba serum ini, saya terkejut dengan hasilnya! Pemakaian pertama sudah terlihat hasilnya, kulit saya jadi lembab dan lembut, jerawat saya mengering, pori-pori di pipi saya tampak mengecil. Kalian harus mencoba serum ini 😍

    Was this helpful?

    Ay* P SEP 24, 2022

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • Produk yang wajib punya banget!!!

    Retinol cica nya innisfree emang semantul itu😍 apalagi kalo pas jerawatan, langsung hempas tuh jerawat… bekasnya juga bisa memudar pake retinol ini..dari berbagai retinol yg aku coba, cuma innisfree yg retinolnya gak bikin iritasi di muka aku. Seneng bgt!! Muka aku juga jadi lembab ✌🏻 Thanks innisfree

    Was this helpful?

    Diah**** R SEP 22, 2022

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 25~34

  • MOISTURE RECOVERY SERUM

    Setelah 2 minggu pemakaian Retinol Cica yg Aku suka bgt adalah serum ini membantu permasalahan kulit Aku yg punya pori-pori cukup besar, cukup terlihat ini menjadi lebih tersamarkan. Bekas noda jerawat yg menghitam, memudar seiring pemakaian Retinol cica. Jadi buat kamu yg sedang cari Retinol kalian bisa bgt coba ini. Karena teksturnya ringan, ga bikin wajahmu lengket.

    Was this helpful?

    Rizk* A SEP 20, 2022

    Skin Type : Oily

    Age : 25~34

  • Bagus banget untuk memudarkan bekas jerawat

    Fix bakal jadi produk favorite😻mengandung retinol+cica yang bagus banget untuk wajah..jujur aku suka karena dia bisa mengatasi permasalahan kulit aku,untuk bekas jerawat dia lumayan cepet menyamarkan dan bisa banget mengatasi pori pori besar dan komedo setelah beberapa hari pakai aku ngerasa wajah aku lebih calming dan halus fix kalian harus cobain! btw tidak disarankan menggunakan produk ini secara bersamaan dengan AHA/BHA/Vitamin C/Scrub

    Was this helpful?

    dict* K SEP 20, 2022

    Skin Type : Normal / Combination

    Age : 19~24

처음 1 2 3 4 마지막
첫페이지 이전페이지1 / 4 다음페이지 마지막페이지

DELETE YOUR REVIEW

CLOSE

Are you sure you want to delete your review?

COMMENT REVIEW

CLOSE

Your review has been successfully deleted.

Benefits

Was this helpful? /

SEE FULL INGREDIENTS

CLOSE

WATER / AQUA / EAU, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, DIBUTYL ADIPATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROGENATED LECITHIN, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CHOLESTEROL, ALLANTOIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM METHYL STEAROYL TAURATE, PROPANEDIOL, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, ASIATICOSIDE, MADECASSIC ACID, CAMELLIA SINENSIS SEED EXTRACT, ASIATIC ACID, RETINOL, STEARYL GLYCYRRHETINATE, HYALURONIC ACID, MANNITOL, CERAMIDE NP, BETA-GLUCAN, BETACAROTENE, PHYTOSPHINGOSINE, BHT, SALICYLIC ACID, ACETYL TETRAPEPTIDE-11